Legújabb meseelőadás: Matyi és a varázsfurulya (2018-2019-es évad)
Előadások

MATYI ÉS A VARÁZSFURULYA
(interaktív zenés meseelőadás)

A legújabb, népdalokkal színesített mesénk főhőse Matyi, aki vidáman éldegél egy apró tóparti faluban. Egy napon a legjobb barátja, Panka megkéri hogy hozzon el egy különleges korsót a nagymamájától, de a fiú a korsót útközben elejti, ami darabokra törik. Miközben Matyi búslakodik a tóparton, tündér jelenik meg a tó vizén és egy varázsfurulyát ad a fiúnak amit ha megszólaltat, minden kívánságát teljesíti. Matyi épp bele akar fújni a hangszerbe hogy a törött korsót helyrehozza, amikor a falu két jómadara, Pepe és Béci elveszi a furulyát a fiútól. Ezzel el is kezdődnek a bonyodalmak. A mesében kihangsúlyozzuk a barátság, a segítőkészség és a megbocsájtás fontosságát. Több alkalommal a gyerekeknek kell kitalálni a megoldást ami alapján folytatódhat a történet.

Zenék

Csipkefa
Erdő
Tavaszi szél

Videók


ÉNEK A NAPSÜTÉSBEN
(interaktív gyermekkoncert)

A gyermekkoncertet elsősorban szabadtéri rendezvényekre ajánljuk. A 35-40 perces előadás alatt dalainkból hallhatnak válogatást a gyerekek. A dalok között lehetőség van közös játékra, vetélkedőre is. A kezdés előtt 10-20 perc a technika beszerelése és a hangbeállás a felszerelésre kerülő eszközöktől függően. Amennyiben a megrendelő gondoskodik a hangosításról, a részletek és a feltételek a technikai oldalunkon találhatók.

Zenék

Nevess
Ovisdal
Tánc
Vonat

Videók


MESÉL A MIKULÁS
(interaktív zenés meseelőadás)

Decemberben útra kel a Mikulás, hogy ajándékait elvigye minden gyerekhez. Mielőtt kiosztaná a csomagokat, eszébe jut egy régi szép mese, amit azonnyomban el is mesél a gyerkőcöknek. A mesélés közben a fehérszakállúnak megjön a kedve hogy énekeljen, majd megénekelteti a gyerekeket is. Az előadás végén aztán mindenki megkapja a magáét, persze mi mást mint a csomagokat, hiszen rossz gyerekek nem léteznek.

Zene (Hull a hó)